Proč pronajímat byt se službou Garantovaný pronájem?


Vlastníte nemovitost a chcete ji dlouhodobě pronajímat. Bojíte se však všech nástrah, které nájemní bydlení přináší. Nezaplacené nájemné, zdemolovaný nebo nepronajatý byt? Všech těchto starostí vás zbaví služba Garantovaný pronájem.


Jak to funguje v praxi?

Pokud využijete naši službu Garantovaný pronájem, tak uzavřete nájemní smlouvu s námi. S Makléři z Vysočiny. My potom váš byt budeme dále pronajímat na základě podnájemní smlouvy.

Nájem vám budeme posílat každý měsíc dle smlouvy, ať už bude váš byt pronajatý nebo ne.

Nájemníky budeme vybírat na základě našich dlouhodobých zkušeností s pronájmy. A uzavírat smlouvu s nimi budeme my, takže je v našem zájmu, aby byli slušní, pravidelně platili nájem a váš byt zanechali v perfektním stavu.

Veškeré problémy budeme s nájemníky řešit my. Nefunkční kotel, únik vody, zničená podlaha. Náklady jsou za námi a byt vám po skončení našeho nájemního vztahu předáme zpátky v původním stavu. Bez vad, vymalovaný a jako ze škatulky.

Co za to?

Za tuto služby si budeme z příjmu z nemovitosti strhávat domluvenou procentuální částku. Zajímá vás výše naší provize? Kontaktujte nás. Věřte však, že se vám to vyplatí.

Naši dlouhodobí klienti si službu Garantovaný pronájem pochvalují:


„Díky Garantovanému nájmu jsem konečně získal klid a čas, který můžu věnovat práci a rodině. Předtím jsem pořád řešil nějaké problémy s nájemníky – nezaplacený nájem nebo neustálé opravy.“

Pan Karel z Jihlavy, který s námi pronajímá byt 2+kk


Zjistěte více o službě Garantovaný pronájem nebo nás rovnou kontaktujte k nezávazné konzultaci.

Kontaktujte nás